Technologie blijft zich ontwikkelen en de IT-behoefte veranderd. Een flexibele ICT-omgeving is daarom van groot belang. Naast innovatie zijn onderhoud, veiligheid en kosten belangrijke factoren. Laat daarom applicatiebeheer uitbesteden en kies voor IT Outsourcing van Ultimum. Laat ons de applicaties configureren en optimaliseren voor meer snelheid en minder storingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat is applicatiebeheer? 

Applicatiebeheer is het proces om software en databases te onderhouden en optimaliseren, zodat deze aansluit bij de ICT-omgeving, IT-behoefte en werkprocessen. Goed applicatiebeheer sluit op de korte termijn aan bij de actuele behoefte, maar is voorbereid op de doelen voor de lange termijn. Kies daarom voor applicatiebeheer van Ultimum en wees klaar voor de toekomst! 

Applicatiebeheer van Ultimum 

Als vaste IT-dienstverlener voor overheidsinstanties en bedrijven gaan wij verder dan andere partijen. Zo nemen wij desgewenst een deel of het volledige IT beheer uit handen. Je kan bij ons applicatiebeheer uitbesteden, maar tevens werkplekbeheer, systeembeheer, netwerkbeheer of infrastructuur beheer. Door onze centrale organisatie en het samenbrengen van diverse disciplines zijn wij als geen ander instaat om ieder IT vraagstuk adequaat op te lossen. 

Voordelen uitbesteden applicatiebeheer

Overtref de verwachting van elke gebruiker met een optimaal functionerend systeem. Laat het applicatiebeheer uitbesteden bij Ultimum en wij zorgen voor een perfect onderhouden en veilig systeem. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en kan je eenvoudig op- en afschalen. Het uitbesteden van IT beheer kent vele voordelen, zoals: 

  • Meer focus op kernactiviteiten 
  • Toegang tot een gekwalificeerd team 
  • Voorspelbare en gereduceerde kosten 
  • Betere en 24/7 servicedesk 
  • Veilige werkomgeving 
  • Innovatie binnen handbereik 

Neem contact op

Uitgelichte topics