Implementatie & Migratie

Van begin tot eind, het solide neerzetten van een IT-Infrastructuur is wat wij noemen de Ultieme uitdaging. Of het gaat om een totaal nieuw in te richten omgeving of het overgaan op een nieuwe infrastructuur daar weten wij raad mee.

U-realize: Zorgen dat het goed gebeurt

Het implementeren van een nieuwe technologie binnen de bestaande operatie heeft vaak behoorlijk wat voeten in de aarde. Door de inzet van onze implementatie en migratie specialisten kunnen wij u helpen vanuit zowel een turn-key gedachte, als deel ondersteuning bij de implementatie of de overgang (migratie) naar nieuwe systemen.

Wilt u bijvoorbeeld overstappen op Office 365, een nieuwe security-oplossing of een nieuwe cloud-omgeving? Of bent u van plan een bestaande oplossing te migreren naar een nieuwere versie of locatie? Dan bieden wij de oplossing waarbij niet alleen vanuit techniek gekeken word, maar juist ook naar de andere gebruikers. Business as usual is de ultieme manier.

Uitgebreide know-how​ op infrastructuurgebied.

Wat u IT-omgeving ook is, onze specialisten zijn ervaren en flexibel genoeg om alle uitdagingen die daarbij komen kijken te doorzien en het project altijd geslaagd naar punt U te brengen.

Onze consultants en engineers kunnen u ook ondersteunen bij diverse projecten, onder andere op het gebied van servers, networking, storage, virtualisation, disaster & data recovery en messaging & communications. 

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!