Onze beschikbare experts

Wij zijn op zoek naar IT-opdrachten voor een aantal van onze specialisten in verschillende disciplines. Daarnaast kunnen wij u ook helpen de juiste mensen bij uw opdracht te vinden. Bekijk hier welke experts wij beschikbaar hebben!

Dit is Ben Brakband. Ben is onze multifunctioneel inzetbare topper. Hij is namelijk niet alleen expert op het gebied van Microsoft, maar hij kan ook overweg met Linux. Daarbij heeft deze IT-er in hart en nieren een schat aan ervaring in verschillende rollen als IT-consultant, It-Architect, Technology Specialist en meer. Tevens is hij zich de afgelopen jaren aan het ontwikkelen op het gebied van de laatste Cloud-technieken.

Bekijk zijn persoonlijke profiel hier: Ben Brakband

Bent u op zoek naar een communicatieve expert op het gebied van cybersecurity die uw organisatie klaar kan stomen voor de gevaarlijke digitale wereld die daar buiten wacht?

We zoeken een opdracht voor Jelle ten Thij waarin hij met zijn training skills en kennis van de huidige cybersecuritygevaren een mooie bijdrage kan leveren aan een project of uw organisatie! Bekijk zijn profiel hier: Jelle ten Thij.

 

Bent u op zoek naar een zeer ervaren Microsoft Engineer die proactief is, als spin in het web kan functioneren en nu ook nog bezig is met zich ontwikkelen op het gebied van Microsoft Azure?

Thomas is na 2 jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor de Gemeente Amsterdam, per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht. We zoeken een opdracht voor Thomas waarin hij zijn gedrevenheid en hands-on mentaliteit kan etaleren. Bekijk zijn persoonlijke profiel hier: Thomas Bleij.

 

Bent u op zoek naar een zeer ervaren en enthousiaste IT-projectmanager / Solution Architect die een verbinder is met focus op ontwikkeling en continue verbetering?

We zoeken een opdracht voor Marcus waarin hij met zijn nieuwsgierigheid, analytisch vermogen en pragmatische instelling een groot succes kan maken van een mooi project! Bekijk Marcus van Houten zijn persoonlijke profiel hier: Marcus van Houten.

 

Uitgelichte topics