Onze beschikbare experts

Wij zijn op zoek naar IT-opdrachten voor een aantal van onze specialisten in verschillende disciplines. Daarnaast kunnen wij u ook helpen de juiste mensen bij uw opdracht te vinden. Bekijk hier welke experts wij beschikbaar hebben!

Ontmoet Bhawandeep: onze On Site Support Engineer!

Wij hebben per direct een nieuwe collega van ons, beschikbaar voor een opdracht. Bhawandeep heeft een afgeronde HBO opleiding Information & Communication Technology en is daarna meteen aan de slag gegaan als servicedeskmedewerker bij een grote gemeente. In de afgelopen jaren heeft hij ervaring opgedaan in de bancaire sector. Hij heeft daar vooral als werkplekbeheerder / On Site Support gewerkt. Zo heeft onze collega ervaring met migraties, uitrolprojecten van mobile devices en het opnieuw inrichten van patchruimtes.

Bhawandeep is communicatief erg vaardig, collegiaal en altijd bereidwillig om gebruikers te helpen en ondersteunen. Als het bijvoorbeeld nodig is dat alle kabels opnieuw getrokken en de patchkast opnieuw ingericht moet worden, doet hij dat ook. Hij is dan ook absoluut iemand die ervan houdt om lekker bezig te zijn en zich graag verder ontwikkelt, voornamelijk op het gebied van Cloud.

Neem snel contact met ons op!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ontmoet Thomas: onze Senior Infrastructure Engineer!

Wij hebben per 1-6 een van onze ervaren toppers beschikbaar. Thomas is proactief, kan als spin in het web functioneren en heeft zich ook nog eens ontwikkeld op het gebied van Azure/cloud.

We zoeken een opdracht voor Thomas waarin hij zijn gedrevenheid en hands-on mentaliteit kan etaleren. Hij is iemand die proactief achter zaken aan gaat en kijkt hoe zaken effectiever en efficiënter kunnen. Door zijn kennis, kunde en ervaring in grote complexe omgevingen is hij in staat zich op te stellen als een rots in de branding of een spin in het web.

Thomas heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn werkzaamheden, ziet mogelijkheden voor verbetering, kan zelfstandig acteren en staat altijd klaar tijdens calamiteiten of om (minder ervaren) collega’s te helpen. Hij staat te popelen om aan de slag te kunnen gaan met een nieuwe opdracht!

Neem snel contact met ons op!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Wij vinden de juiste kandidaat die past bij uw detacheringsopdracht.

Hebben bovenstaande collega's niet de juiste expertise? We kunnen putten uit een groot netwerk met veel bedrijven die ook hun IT-specialisten beschikbaar hebben voor een nieuwe opdracht. Vraag het ons en wij gaan voor u op zoek.

Neem snel contact met ons op!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!