Onze beschikbare experts

Wij zijn op zoek naar IT-opdrachten voor een aantal van onze specialisten in verschillende disciplines. Daarnaast kunnen wij u ook helpen de juiste mensen bij uw opdracht te vinden. Bekijk hier welke experts wij beschikbaar hebben!

Per direct beschikbaar: Senior Linux System Administrator / Engineer!


Onze Engelstalige collega Robert is een zeer ervaren #professional, woonachtig in #Amsterdam en beschikbaar voor 40 uur per week. Hij zoekt een #opdracht binnen een uur reizen van Amsterdam met het OV, i.v.m. ontbreken van een rijbewijs.

Robert is gewend om in #Enterprise omgevingen (met ongeveer 10.000 servers) te werken, werkt momenteel in een 24/7 dienst voor ’s werelds grootste e-commerce platform maar kan ook prima in kleinere bedrijven werken. Met bijna 15 jaar #ervaring, goede #scripting skills, de nodige #certificeringen en prima #teamwork skills is Robert een Linux man die je er graag bij hebt!

Robert heeft tevens gewerkt aan het grootste #MySQL cluster van #Europa (>3000 servers), heeft veel ervaring met #containers, #Kubernetes, #RedHat, #Puppet en #Hybride #cloudomgeving #Nutanix! Daarnaast wordt hij enthousiast van het verbeteren van bestaande IT-infrastructuur oplossingen en heeft hij de vaardigheid om klantvragen te vertalen naar technische oplossingen, rekening houdend met systeemveiligheid.

Heeft u een leuke opdracht beschikbaar voor deze senior specialist? Bel of mail dan direct onze Resourcemanager Jan Winters via: +31 (0)88 118 98 40/ sales@ultimum.nl.
.
#IT #detachering #opdrachtgezocht #Debian #VMware #OpenStack #Ansible

Neem snel contact met ons op!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Wij vinden de juiste kandidaat die past bij uw detacheringsopdracht.

Hebben bovenstaande collega's niet de juiste expertise? We kunnen putten uit een groot netwerk met veel bedrijven die ook hun IT-specialisten beschikbaar hebben voor een nieuwe opdracht. Vraag het ons en wij gaan voor u op zoek.

Neem snel contact met ons op!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!