Onze beschikbare experts

Wij zijn op zoek naar IT-opdrachten voor een aantal van onze specialisten in verschillende disciplines. Daarnaast kunnen wij u ook helpen de juiste mensen bij uw opdracht te vinden. Bekijk hier welke experts wij beschikbaar hebben!

Ontmoet Khalid: onze beschikbare Cloud Consultant!

Per 1 april hebben we weer een leuke collega beschikbaar. Khalid staat nog redelijk aan het begin van zijn carrière, maar is leergierig en heeft zich al gespecialiseerd op het gebied van mobile device management en Intune.

Hij is een nette en zeer vriendelijke jongeman. Khalid is iemand die altijd bereidt is om dat stapje extra te doen. Zijn kennis zit in de Cloud kant van Microsoft, waar hij onder andere ervaring heeft met het migreren van Exchange naar Exchange Online, SharePoint en met beheren van Azure AD.

Hij is momenteel bezig met het afronden van een mooie klus bij gemeente Amsterdam en komt dus per 1 april beschikbaar voor een nieuwe opdracht!

Neem snel contact met ons op!

 

 

Bent u op zoek naar een communicatieve expert op het gebied van cybersecurity die uw organisatie klaar kan stomen voor de gevaarlijke digitale wereld die daar buiten wacht?

We zoeken een opdracht voor Jelle ten Thij waarin hij met zijn training skills en kennis van de huidige cybersecuritygevaren een mooie bijdrage kan leveren aan een project of uw organisatie!

Jelle is een echte verbinder en maakt gemakkelijk contact tussen verschillende bedrijven, met als doel het realiseren van een gunstige samenwerking voor alle partijen. Daarnaast maakt hij makkelijk de vertaalslag tussen management en IT. Vanuit ervaring om voor de klas te staan, deinst Jelle er niet voor terug om trainingen, workshops en presentaties op het gebied van cybersecurity te geven.

Bekijk zijn profiel hier: Jelle ten Thij. Of Neem snel contact met ons op!

Bent u op zoek naar een enthousiaste Securityspecialist/Pentester voor een (interim) opdracht?

Dan hebben wij onze collega Joël beschikbaar, woonachtig in Amstelveen!

Onze collega Joël is een echte IT-whizzkid in hart en nieren. Al van kinds af aan is Joël bezig met computers en heeft hij interesse in alles wat te maken heeft met het oplossen van IT-gerelateerde Securityincidenten. Met zijn enorme doorzettingsvermogen en bijzondere passie voor Cybersecurity, gaat Joël volledig op in zijn klussen. In zijn vrije tijd werkt hij aan zijn GitHub portfolio en is hij bezig met het behalen van zijn OSCP.

Joël staat in verschillende Hall of Fame lijsten (HackerOne), onder andere in de top 10 beveiligingsonderzoekers van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD 2018).

Neem snel contact met ons op!

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!