Om als organisatie geregistreerd te kunnen worden voor de CoronaCheck-app (beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store), van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (Min. VWS.), moet worden voldaan aan bepaalde eisen voor informatiebeveiliging en privacybescherming. Ultimum kan uw organisatie helpen om te voldoen aan de opgestelde eisen!

PEN-testen / Penetratietesten zijn een uitstekend middel om de ICT-veiligheid te controleren. Cybersecurityexperts, pentesters of ethische hackers leggen hierin de kwetsbaarheden van uw netwerk, systeem, applicaties of gehele IT-omgeving bloot. Aan de hand daarvan kunnen de zwakke plekken doelgericht verholpen worden. Daarnaast kan een PEN-test onderdeel zijn van een audit of assessment, bijvoorbeeld voor DigID, BIO, ISAE of ISO27001.

Ultimum kan voor u een PEN-test / penetratietest uitvoeren, waarna u een bruikbaar rapport ontvangt voor een auditor. Laat daarom snel uw Coronatest omgeving testen!

Voldoen aan eisen voor informatiebeveiliging en privacybescherming

Als organisatie moet u voldoen aan verschillende opgestelde eisen.

Wij kunnen u helpen met de bepaalde standaarden die getest moeten worden voor infrastructuur, website, webapplicaties, API en mobiele applicaties.

Is uw coronatest afspraken website al getest op data veiligheid?

Ultimum is dé partij die u snel en deskundig kan helpen bij accreditering voor de overheid. De grootste testlocaties van Nederland gingen u al voor.

Neem dus snel contact met ons op voor accreditering van uw Coronatestlocatie!
 

Lees hier meer over onze Pentest dienstverlening in het algemeen: Pentesten

 


 

Uitgelichte topics