Monitoring en Detectie

Ultimum faciliteert voor haar klanten een Cyber Defence Centre (CDC), hét Security Operations Center (SOC) van de toekomst. Traditioneel houdt een SOC zich bezig met monitoring van de infrastructuur en het detecteren van mogelijke cybersecurity incidenten en kwetsbaarheden. Het waarschuwt u op het moment dat een incident of kritieke kwetsbaarheid zich voor doet. Afhankelijk van de situatie en uw wensen doet het SOC ook het beheer van endpoints, werkplekken en/of security devices (firewalls, IDS, etc). Vanuit het SOC monitoren we uw IT-infrastructuur 24/7 op verdachte activiteiten.

In aanvulling levert ons CDC diensten als Cyber Threat Intelligence, Computer Security Incident Response Team, Security Assessments, Security Analysis, Responsible Disclosure as a Service en Eerste Hulp bij Datalekken.

Het CDC wordt bemand door de securityspecialisten van Ultimum. Ons team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring hebben binnen informatiebeveiliging en het opsporen van cybersecurity zwakheden. Dit team is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van penetratietesten, vulnerability assessments, interpretatie van meldingen uit security-tooling en het faciliteren van security awareness programma’s. De securityspecialisten beoordelen dagelijks de meldingen van uw systemen. Verdachte activiteiten worden voor u geanalyseerd en aan u gerapporteerd. Uiteraard krijgt u ook dan een advies voor bijvoorbeeld toepassen van eventuele cybersecurity.


Meer weten over wat voor u het beste is? Wij informeren u graag.


 
Lees ook onze topic: Cyberaanval impact

 


 

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!