Cybersecurity Producten en Tools

Check hier het overzicht van de producten en tools die kunnen worden ingezet om uw IT-infrastructuur optimaal te beveiligen en beschermen tegen eventuele dreigingen. Zorg voor uw Cybersecurity, u laat de voordeur thuis toch ook niet openstaan?!

U-secure test

Test uw netwerk op kwetsbaarheden.

U-secure scan
Laat uw netwerk bewaken.

Vulnerability Scanner 
Op dagelijkse basis scannen en monitoren we je ICT-omgeving op Cybersecurity risico’s en kwetsbaarheden.

Hacker Alert 
Is er ondanks de Cybersecurity maatregelen toch nog een hacker binnen gekomen in het netwerk, dan zorgt de Hacker Alert voor alarmering.

Cybersecurity dashboard 
Het Cybersecurity dashboard geeft je inzicht in de resultaten van de vulnerability scanners, webscanners en Hacker Alert.

Phishing as a Service 
Met de dienst Phishing as a Service meten we periodiek de Cybersecurity.


IT-consultancy

Het doel van IT-consulting is om u optimaal te adviseren bij het gebruik van IT zodat bedrijfsdoelen kunnen worden gehaald. Net als bij businessconsulting, omvat U-Consult zowel IT-consulting als advies- en implementatie diensten. U-Consult kent een projectmatige werkwijze waardoor er een duidelijk begin en eindpunt is. Voor en tijdens een project maakt net dat stukje extra expertise het verschil. Ultimum heeft diverse specialisten voor u klaar staan op het gebied van Cybersecurity die u met raad en daad bij kunnen staan.


 

Lees ook onze topic: ICT Consultant (staffing) partner

 


 

Direct contact?

Wilt U meer informatie? Vraag het hier aan.

*verplicht in te vullen