Cybersecurity producten en tools

Niet zomaar in de "wolken", veilig en geborgd, uw IT omgeving, data en applicaties 24/7 en overal benaderbaar. Ultimum biedt diverse oplossingen om uw netwerk actief veilig te houden. Ultimum adviseert u graag wat voor u het beste van toepassing is.

U-secure test

Test uw netwerk op kwetsbaarheden.

U-secure scan
Laat uw netwerk bewaken.

Vulnerability Scanner 
Op dagelijkse basis scannen en monitoren we je ICT-omgeving op Cybersecurity risico’s en kwetsbaarheden.

Hacker Alert 
Is er ondanks de Cybersecurity maatregelen toch nog een hacker binnen gekomen in het netwerk, dan zorgt de Hacker Alert voor alarmering.

Cybersecurity dashboard 
Het Cybersecurity dashboard geeft je inzicht in de resultaten van de vulnerability scanners, webscanners en Hacker Alert.

Phishing as a Service 
Met de dienst Phishing as a Service meten we periodiek de Cybersecurity.


IT-consultancy

Het doel van IT-consulting is om u optimaal te adviseren bij het gebruik van IT zodat bedrijfsdoelen kunnen worden gehaald. Net als bij businessconsulting, omvat U-Consult zowel IT-consulting als advies- en implementatie diensten. U-Consult kent een projectmatige werkwijze waardoor er een duidelijk begin en eindpunt is. Voor en tijdens een project maakt net dat stukje extra expertise het verschil. Ultimum heeft diverse specialisten voor u klaar staan op het gebied van Cybersecurity die u met raad en daad bij kunnen staan.


 

Lees ook onze topic: ICT Consultant (staffing) partner

 


 

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!