We bieden het hele spectrum van professionele Cybersecurity diensten aan op basis van het NIST Cybersecurity Framework. Hierin staat de mens centraal, gevolgd door processen en technologie.

De mens

Zoals ook te lezen is in onze whitepaper “De zwakste schakel”, is een organisatie net zo kwetsbaar als de meest kwetsbare medewerker zelf. Daarom is het belang van cybersecurity awareness binnen uw organisatie niet te onderschatten en begint goede cybersecurity van binnenuit. Wij hebben een methodiek ontwikkeld die leidt tot het juiste veiligheidsbewustzijn bij medewerkers. Zo voorkomt u hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten.

Processen

Naast cybersecurity awareness bij de medewerkers, zijn processen ook belangrijk. Denk aan systemen die kritisch zijn voor uw organisatie, die worden door middel van Business Impact Assessments in kaart gebracht. Informatie Security Officers worden vaak ingeschakeld om daarbij de processen van informatiebeveiliging in kaart te brengen.

Technologie

Als laatste kan technologie niet worden vergeten in het cybersecuritydomein. Het beveiligen van IT-Infrastructuren, netwerken en applicaties wordt gedaan in het Ultimum Cyber Defense Center aan de hand van 24/7 monitoring en testen van uw cybersecurity. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie te allen tijde inzicht heeft in wat er gebeurt in het netwerk, welk systeem kwaadaardig kan zijn en welke ‘hack’ eraan zou kunnen komen.

Door het Cybersecurity Framework te combineren met de laatste methodieken in het cybersecuritydomein, worden gevaren en risico’s voor de organisatie zo spoedig mogelijk vooraf opgespoord en worden waar nodig problemen opgelost.

Neem contact op

 

 


 

Uitgelichte topics