CISO as a Service

Cybersecurity is allang niet meer iets van alleen de IT-afdeling. Het is een organisatiebreed vraagstuk en vaak daarom ook een belangrijk item voor management en directies. Hiervoor hebben wij Chief Information Security Officers (CISO) die zich positioneren tussen de directie en IT afdeling.

Doordat onze specialisten als een schakel fungeren, verkleinen zij het gat tussen de directie en de techneuten. Wilt u een duidelijkere verbinding tussen management en de werkvloer op het gebied van informatiebeveiliging, dan kunnen onze information security officers hierin adviseren.
Onze CISO’s combineren operationele taken met beleidsmatige taken. De CISO adviseert het management bij het inrichten van de cyber security processen, certificeringen, risicobeheersing en rapportages. Hiermee bent u verzekerd van alle specialistische kennis en ervaring die nu én in de toekomst nodig heeft zonder deze in dienst te hebben.

CAAS
Daarom biedt Ultimum  CISO As a Service aan. Op deze manier kunt u zich zorgeloos focussen op de bedrijfsvoering terwijl onze information security officers zich bekommeren over de procedures omtrent uw informatiebeveiliging. Op deze manier plukt u de vruchten van een CISO die fulltime bezig is in het vakgebied.


 
Lees ook onze topic: Cybersecurity training

 

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!