Inspiration Academy for Business: Wie is de Baas

Inspiration Academy for Business: Wie is de Baas

Wie is de Baas?!

De Inspiration Academy is terug!

Afgelopen jaren hebben we met succes een aantal Inspiration Academy’s georganiseerd, zowel ‘normale’ als business varianten. De laatste Inspiration Academy For Business is alweer een tijd geleden, op 11 mei 2020. Dit was tevens de eerste online variant (i.v.m. de coronamaatregelen).

Binnenkort, op 17 augustus organiseren wij weer een nieuwe Inspiration Academy, in samenwerking met Almere City FC omdat we het toch belangrijk vinden om te blijven inspireren. Maar we gaan voor weer een nieuwe twist, dit wordt namelijk een Hybride versie…

Benieuwd? Hou ons in de gaten voor meer updates over de nieuwe Inspiration Academy For Business en laat u inspireren!
Bekijk hier de laatste Inspiration Academy bij Almere City FC op locatie.

HIERONDER OUDE INFO:

vindt de allereerste Inspiration Academy for Business online plaats. In deze editie zoomen we in op de nieuwe realiteit van werken. Het coronavirus houdt ons in zijn greep. Het maakt bedrijven, instellingen, ondernemers en ons als mens niet makkelijk. Maar zoals Johan Cruijff zei: “ieder nadeel heeft zijn voordeel.” Er zijn nog steeds veel vragen. Zoals wat betekent deze tijd nu voor de toekomst van mijn organisatie? Wat is de impact op mijn personeel?

Kortom wat betekent dat thuiswerken nu echt?
• Technisch
• Juridisch
• Bedrijfsmatig

Daar gaan wij het over hebben, tijdens deze Inspiration Academy for Business Online.
Uiteraard doen wij dit met een positieve blik. In deze inspirerende online live talkshow gaat Joost Buitenweg, samen met u en een aantal studiogasten in gesprek. Laat u vooral inspireren!
Hoe bekijken?

Na aanmelding ontvangt u per e-mail op de dag zelf een link. Via die link kunt u het event via Microsoft Teams gratis bekijken.

 

Heeft u geen teams? Geen nood!

Wij kunnen u voor 6 maanden gratis, zonder verder verplichting, een microsoft 365 Business basic licentie aanbieden. Wilt u meer informatie of aanvragen

 


Programma

Welkom en aftrap Quincy Meijer - moderator.
Thuiswerken, zo veilig is het Rodrigo Soto Escamilla, founder van Ultimum, vertelt waarom Cybersecurity juist nu belangrijker is dan ooit.
#DitkanwelinAlmere #DitkanwelinAlmere - Inspiratie
Let’s beat it - Postitiviteit en vol actief John Bes, Algemeen Directeur, Almere City FC neemt ons mee in de positieve kracht van Almere City FC in de lokale maatschappij.
#DitkanwelinAlmere Inspiratie
Privacyproof thuiswerken Phuong Nguyen, Advocaat Partner bij Okkerse & Schop Advocaten, legt ons uit hoe je om kan gaan met de privacy wetgeving en thuiswerken.
After thoughts en einde