Inspiration Academy: Secure Document and Device Management!

Inspiration Academy: Secure Document and Device Management!

Als organisatie is het belang van Secure Document en Device Management erg groot. In deze Inspiration Academy vertellen experts waarom!

Efficiëntie, structuur, kostenbesparing en informatiebeveiliging komen samen in de Secure Document and Device Management Inspiration Academy op maandag 20 juni. Secure IT!

Hoe kunt u als organisatie een slimmere manier van Document en/of Device Management implementeren, met de juiste beveiliging, efficiëntie en ook nog eens besparen op uw huidige (printing) kosten?

Ultimum als dé IT-partner of choice en XBC Arnhem (Xerox) als de marktleider op het gebied van printing, hebben de handen ineengeslagen om tot een totaaloplossing te komen voor organisaties met Secure Document Management. Hiermee kan ook worden bespaard op printkosten die worden betaald voor niet geleverde of gebruikte services.

Also, tevens partner van Ultimum, is een toonaangevende technologieleverancier voor de ICT-industrie. Samen met hen levert Ultimum DaaS oplopssingen. In deze sessie vertellen experts van alle partijen iets over hun expertise en waarom Secure Document and Device Management nou zo belangrijk is voor uw organisatie.

Onder leiding van Joost Buitenweg, acteur en entrepreneur zullen de sprekers samen met u de interactie aangaan.

Dus bent u het zat om te veel te betalen voor printing service waar u weinig gebruik van maakt? Ziet u door het grote aantal documenten in de organisatie het bos niet meer? Of twijfelt u of uw informatiebeveiliging wel up-to-date is?

Lees meer en meld u hier aan op onze Eventbrite pagina!

 

Beelden van een eerdere Inspiration Academy for Business:

Programma

Inloop & registratie met Happy food
Welkom en aftrap
Informatiebeveiliging in het Betaald voetbal
Document Management in (middel)grote organisaties
Drinkpauze
Microsoft/Device as a Service
Het belang van Cybersecurity
After thoughts met panel
Netwerkborrel