Inspiration Academy for Business: Boost IT!

Inspiration Academy for Business: Boost IT!

Doen, denken en durven! Boost IT!

2 maart 2020 is het zover! De eerste Inspiration Academy for Business.
Wees er bij en geef uw business een Boost! Tijdens deze Inspiration Academy for Business nemen wij u mee in de wereld van business boosters die hun sporen al hebben verdiend. 

Onder leiding van Joost Buitenweg, acteur en entrepreneur, gaan de sprekers samen met u de interactie aan.

Heeft u vragen als: Hoe kan ik mijn organisatie naar the next level tillen? Hoe groei ik van 50 naar 100 man? Hoe kan ik mijn omzet en marge serieus laten plussen? Of heeft u vragen over hoe u uw sales en marketing efforts beter op een lijn krijgt? Stel ze en ons panel beantwoordt ze voor u. Bereid uw challenge voor en ga met de business boosters direct aan de slag.

Inspiration Academy for Business

De Inspiration Academy voor Business is bedoeld voor business bouwers, entrepreneurs, groeiers in het midden tot groot bedrijf. Het geeft u een kijkje in onze keukens. Laat u inspireren. Niet alleen ontmoet u ons, maar ook zullen inspirerende topondernemers u mee nemen in het business boosten. 


Interactie!

Naast een mooi programma vol inspiratie kunt u ook gelijk terecht om te klankborden tijdens het netwerken. Kortom kennis, inspiratie, echte tips en netwerken in één avond.

Inspiration Academy for Business


 

Programma

Inloop & registratie
Welkom en aftrap Joost Buitenweg - moderator.
Scoren met technologie Teun Jacobs, Sports Director van Almere City FC, neemt ons mee in de wereld van betaald voetbal en het belang van technologie om te scoren.
Inspiration for business: How did we boost our business? Joop van Voorthuijsen, founder van QBS, neemt ons mee in hoe hij zijn organisatie liet groeien naar wereldwijde speler op de software distributie markt.
Power foods Food for thoughts - break
Safe business - Boost IT met Cybersecurity Rodrigo Soto Escamilla, founder van Ultimum, vertelt hoe Cybersecurity kan bijdragen aan de business.
Boost session: What is your challenge? Onder leiding van Joost Buitenweg zal het panel, bestaande uit Joop van Voorthuijsen, Rodrigo Soto Escamilla en Traffic Builders' founder Wolter Tjeenk Willink, met u aan de slag gaan om uw business challenges te bespreken.
After thoughts en drinks